В ход е операция за противодействие на престъпността, против политическите права

...
В ход е операция за противодействие на престъпността, против политическите права
Коментари Харесай

Спецакция в Шуменско

В ход е интервенция за противопоставяне на престъпността, против политическите права на жителите, за запазване на публичния ред и реализиране на превантивна активност в Шуменско, оповестиха от пресцентъра на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи. 

Екипи на дирекцията и Зонално жандармерийско ръководство във Варна, при Главна дирекция " Жандармерия, специални интервенции и битка с тероризма ", са направили през вчерашния ден инспекции във Велики Преслав.

По време на пропускателните пунктове, на входа и изхода на града, са тествани водачи на 54 моторни транспортни средства, както и 68 души. Екипи на „ Икономическа полиция “ са инспектирали 14 търговски обекта. Извършена е инспекция и на четирима престъпно проявени лица.

Наложени са 36 санкции с фиш, формирани са 10 акта за открити административни нарушавания, означават от пресцентъра на полицията в Шумен. 

От там прецизират, че целта на интервенцията, която ще продължи до края на изборния ден на територията на региона, е да се пресекат нарушавания и закононарушения, свързани с политическите права на жителите, противопоставяне на стандартната престъпност и противозаконна комерсиална активност. 

Над 400 чиновници от МВР ще дават отговор за защитата на изборните секции, за реда и спокойствието в Шуменско на изборите. Общо 252 машини за гласуване се транспортират към изборните секции в Шуменско под полицейска защита.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР